Thursday, August 12, 2010

Sjutton våfflor, tack!!

Ja, men varsågod! Lagas det inte pizza, så gräddas det våfflor i detta hem. Ikväll högg vi in på nygräddade våfflor med rømme och jordgubbssylt eller grädde och sylt. Den första kombon är norsk och den sista svensk.

Behöver väl inte skriva att det smakade bra?! Vilken kombo du än tar faktiskt. Och eftersom vi gjorde dubbel sats kan vi äta dem kalla med smör och brunost imorgon. Herregud, för en uppsjö av alternativ det finns!!

Nu blir det packning inför en helg i skönaste Trøndelag. Kör direkt efter jobb imorgon och hem på söndag. Sådd är utlovat och det ser vi fram emot. Trevligt, trevligt!

2 comments:

Anonymous said...

heia - når drar dere på søndag?

Berit

Malin said...

Hej,
Tror vi kör neråt vid 15-tiden.
Ses!
Kram Malin