Thursday, April 25, 2013

Borta bra...

Vi har båda rest otroligt mycket de två sista veckorna. Både jobb och privat. Det började med en jobbresa till Belgien för mig, måndag till onsdag. På torsdagen reste vi på weekend till London. Hemma sent söndag kväll. På måndag morgon reste mannen till Berlin i två dagar, kom hem och vände för att resa till Göteborg i två dagar. Ikväll kommer han hem därifrån. Om vi ska vara hemma i helgen och bara slappa? Jajemen! 

Hur som helst så kommer här lite bilder från London. Vi börjar med en av alla de välkända telefonkioskerna med sin röda charm. Denna stod på Parliament Street. 


Vi tog frukostarna ute på stan. Här i mysiga stadsdelen Covent Garden. 


Obligatoriska stoppet på Denmark Street med alla gitarraffärer. I just denna affär köptes en ljusblå Fender Telecaster för nästan 5 år sedan. 


När vi besöker storstäder går vi mycket runt och bara ser och njuter av staden. Och tar bilder såklart! Här har vi Trafalgar Square i fullt solsken. 


Vi skulle rest med Roar och Aina, men två timmar innan avgång ringde dem och sa att de inte kom med. Aina hade blivit dålig och det bara gck inte att sätta sig på ett plan och flyga. Tråkigt, men inget att göra åt. Vi hookade istället upp med två andra par från Stjørdal, som också turligt nog var i London denna helg. På söndagen hade de planerat att åka kanalbåt från Little Venice till Camden market. 
Vi hängde med och här har vi båten. 



En lite annorlunda sightseeing i London och otroligt trevligt att se staden från båthåll. Påminde mycket om Amsterdam helt plötsligt! 


 Självklart gck vi förbi Parliament House och Big Ben. Elisabeth Tower, som tornet heter idag.


Och så gick vi förbi kyrkan Westminster Abbey, som nästan slog Nidarosdomen med sin fantastiska byggnadskonst. 


Avslutningsvis ville jag bara visa en bild på denna fantastiska Magnolia (och ja även man!!). Det var vår med stort V i London. De kinesiska körsbärsträden stod i full blom och det var underbart att kunna gå omkring med skinnjacka och lapa sol! Men som man säger "Borta bra, men hemma bäst!"

No comments: